Recepty po operaci žlučníku
Ať už jste čerstvě po operaci či odstranění žlučníku, nebo vás tento […]
Jak dlouho udit klobásy
Přestože mnoho lidí v dnešní době upouští od tradičních zabíjaček, uzené klobásy si […]
Zásadité potraviny tabulka
Základním kamenem zdravého životního stylu je vhodná strava, jejíž složení by mělo […]
Jak ochutit tatarák
Tatarský biftek neboli tatarák patří k oblíbeným pochutinám. Jak ho připravit a […]
Chyby při uzení masa
Uzení představuje velice oblíbený způsob úpravy masa. Mnozí uživatelé však při něm […]
Aperol poměr
Aperol je oblíbeným nápojem typickým svou oranžovočervenou barvu i ovocnou, lehce hořkou […]
Hrachová kaše Pohlreich
Zdeněk Pohlreich patří k legendám české gastronomie. Jeho recepty zná velmi dobře […]
Avokádová pomazánka Pohlreich
Šéfkuchař, popularizátor gastronomie a známá televizní osobnost Zdeněk Pohlreich na svém kontě […]